Elektronik

Invector Embedded Systems AB

En modern teknikkonsult

 

Schemadesign

 

Vi har mångårig erfarenhet att rita elektroniska och elektriska scheman. Allt ifrån väldigt enkla konstruktioner med ett par kontaktdon upp till komplexa kretskort med FBGA kretsar på flera hundra pinnar och DDR3 bussar.

För våra enklare konstruktioner använder vi Eagle Cad och för mer komplexa konstruktioner hyr vi tid på en dator med Altium Designer.

Vi har även erfarenhet av RF konstruktion och har deltagit i arbetet med att ta fram WiFi baserade produkter.

 

 

PCB-design

 

Med schemadesign faller det sig ganska naturligt att även kunna konstruera kretskort och naturligtvis kan vi det. Även här har vi en bred erfarenhet med allt ifrån väldigt enkla kretskort till FBGA kretsar på flera hundra pinnar och 900MHz DDR3 bussar. Kort som inte har mer än fyra lager designar vi oftast i Eagle CAD, men även kort på upp till 8 lager har vi gjort i Eagle.

När kraven på längd och impendansmatchning på större bussar, typ DDR3, så använder vi oss av Altium Designer.

 

Det färdiga kortet

 

När schemat är ritat och kortet är caddat så kan vi erbjuda Dig som kund att även producera dem åt Dig.

Vi samarbetar med ett antal företag både i Europa och Kina för att kunna erbjuda Dig både snabba turn-around tider på prototyper men också bra priser på massproducerade enheter.

Vi kan därigenom erbjuda Dig som kund en helhetslösning där Du i slutändan bara behöver ta emot testade och klara produkter för leverans.

 

Helhetslösning

 

Vi kan även erbjuda Dig som kund en helhetslösning där Ni berättar för oss i grova drag vad Ni är ute efter. Sedan skriver vi en kravspecifikation som efter Era ändringar godkänns och används som underlag för vårt arbete med att ta fram Er produkt. Ta gärna kontakt med oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa Er

Copyright © 2018 Invector Embedded Systems AB